Nå kaster Messi seg også inn i kampen for å hente Neymar

Åpner armene for sin gamle lekekamerat. (foto: barcelona, twitter)
Top Article ad

Messi og Neymar lekte sammen i Barcelona mellom 2013-17. Så ville brasilianeren ut av skyggen til sin lekekamerat, og lot seg friste av gull og grønne skoger hos PSG. Foræderi!, ble det ropt i Barcelona. Messi, på sin side er en pragmatiker, og husker bare det postive ved Neymar.

Barcelona gikk denne sommeren for en Neymar-retur, men ble stanset på tampen av overgangsvinduet. For Messi hadde det vært toppen av lykke å få tilbake sin største konkurrent i kampen om oppmerksomheten.

Les: United-legende ønskes tilbake, men har fortsatt Ajax ambisjoner

-Jeg ville ha «elsket» at Neymar hadde kommet tilbake. For å være ærlig vet jeg ikke om Barca gjorde alt som var mulig for å få Neymar, men det er nok riktig at det ikke er lett å forhandle med PSG, sier Messi ifølge Marca.

Så hva er så spesielt med brasilianeren, Messi?

-På banen er Neymar en av de beste i verden, og med ham ville klubben ha tatt et sprang med tanke på image og sponsorer, avslutter Barcelona-kapteinen.

Les på Popidol: Game of Thrones stjerne i skremmende National Geographic serie

Når Kaptein Messi åpner armene så vidt for Neymar, lukter det virkelig en overgang i januar – hvis Barcelona har pengene og PSG senker lista litt på kravene.

Hvis du var i tvil om at du er velkommen tilbake, Neymar, kan du nå legge det siste av tvilen til side.

Les: Real Madrid får ikke viljen sin hos United og Bayern

El Capitan har talt til folket.