To gode venner Ruud van Nistelrooy og Edwin van der Sar

Edwin Van Der Sar snakker om sine ambisjoner med Ajax midt i en rykteflom som knytter ham til en retur til Manchester United som teknisk direktør. – Det er liten tvil om at det trengs en teknisk direktør eller sportssjef som vi sier her hjemme på Old Trafford og når vi ser hva den tidligere Manchester United keeperen har fått til med Ajax er det liten tvil om at han er rette mann. 

Toppsjefen i den nederlandske klubben, er angivelig øverst på liste over kandidater til å fylle med meget viktige «off-field-stillingen». – Alle vil ta telefonen hvis Edwin Van Der Sar ringer.

Les: Suksessmanager fikk sparken en uke før møtet mot Chelsea i Champions Leauge

Etter kraftig press fra fans og sikkert også resten av Manchester Uniteds ledelse har direktør Ed Woodward motvillig innrømmet klubben trenger en frontfigur, en overgangsguru for å hevde seg i et meget tøft og komplisert overgangsmarked.

Edwin Van Der Sar, har spilt en nøkkelrolle i Ajaxs oppblomstring de siste årene, som blant annet nådde Champions League semifinale forrige sesong.

Les på Popidol: Se trailer: The Mandalorian kommer til å dra Star Wars fans til Disney +

Men nederlenderen kastet ikke akkurat drivstoff på spekulasjonsbålet som koblet ham til United da han snakket med reportere etter å ha spilt i tidligere Manchester City-kaptein Vincent Kompanys testimonial på Etihad Stadium.

 

Van Der Sar, som spilte for United fra 2005-11, sa: “Jeg koser meg på Ajax. Jeg har en annen rolle – administrerende direktør.

«Jeg gleder meg veldig til å bringe Ajax tilbake til det europeiske toppnivået – som vi rørte borti i fjor – og sørge for at vi får den beste muligheten til å være der.»