Lederen. (foto: leipzig, twitter)

Vi tror det ikke kommer til å skje. Eller håper. Solskjær har flere ganger vært trengt opp i et hjørne og med kløkt og tålmodighet jobbet seg ut av den umulige situasjonen. Denne gangen kan det bli tøffere.

Men ikke umulig. Zinedine Zidane fikk noen uker med arbeidsro da han ledet Real til seier i årets viktigste La Liga-kamp mot den katalonske erkerivalen. Everton-kampen blir et slags El Clasico for Solskjær. Nedkjempes reven Ancelotti og den offensive blå horden på lørdag, har Solskjær vist at Uniteds tredjeplass i Premier League forrige sesong ikke var flaks.

Les: Zinedine Zidane får endelig Paul Pogba på billigsalg

Men så var det faktoren Mauricio Pochettino. Argentineren venter ikke for evig, og United kan ikke se bort fra at tilbudet fra Real Madrid kan komme lynkjapt hvis Zidane fortsetter å vakle. Ifølge ESPN har Ed Woodward vist Pochettino at han er ønsket, men ikke en nødvendighet for United.

For litt over en uke siden ble Julian Nagelsmann ydmyket av Solskjær i Champions League. Nå hevder ESPNs kilde at han er den andre kandidaten til å overta hvis Solskjær «trenger» avløsning.

Les på F7: Den internasjonale marihuana-kirken eksisterer og den ser fantastisk ut

Nagelsmann ledet RB Leipzig til Champions Leagues semifinale forrige sesong med en gjeng unge spillere, noe som smaker godt hos United-ledelsen. Men å kaste manageren som lekte seg mot Nagelsmann for bare en uke siden, det høres riv ruskende galt ut.

Go Solskjær!

Les: Helt ufattelig at James Rodriguez ikke spiller for Manchester United