Virker som en halv evighet siden. Nå er det ungarerens tur.

Vi har blitt vant til at den østerriske grenen av Red Bull-familien har ekstremt god teft når det kommer til å blinke ut talenter fra hele verden. Haaland ble løftet opp og ut av klubben, Takumi Minamino det samme.

Nå er det en ungarsk 19-åring som står for tur.

Dominik Szoboszlai kom til Salzburg allerede i 2017, og har spilt seg inn hos de østerriske mesterne, noe som denne sesongen har resultert i solide 9 scoringer og 13 assists. Ikke helt Haaland-nivå, men for en midtbanespiller regnes dette som solid leveranse.

Les: David de Gea er så fullstendig overvurdert!

Dette har fått blant annet AC Milan på banen. SportMediaset hevder Serie A-klubben er klar for å gå all in for å skaffe seg den ungarske landslagsspilleren.

Men i disse virustider er all in ikke som det var for fire måneder siden. Salzburg har signalisert 270 millioner kroner som nederste grense, noe AC Milan nå jobber intenst for å jekke ned.

Les på F7: «Hyllest til den triumferende formen for femininitet»

SportMediaset hevder at utsiktene frister for unge Szoboszlai å bli hooket opp med «Mr. Red Bull» Ralf Rangnick som starter jobb hos Milan til sommeren.

Vi tenker Rangnick sørger for at østerrikerne og italienerne snakker samme språket mot en avtale. Ungareren med det umulige navnet får nok sin mulighet.

Les: United har nå akselerert jakten på det perfekte Sancho-alternativet