Er ikke overvurdert, bare vurdert ekstra kritisk. (foto: united, twitter)

Mens Paul Pogba trolig sov tungt og søtt etter å ha vist verden at han fortsatt har evnen til å bring X-elementet inn hos United, spørs det om David de Gea slet noe mer med søvnen.

Solskjær bruker jevnlig merkelappen verdens beste keeper når han omtaler spanjolen, men hvis du putter på noen mynter hos Roy Keane, raser det ut noen fargerike beskrivelser om hva han mener om United-keeperen.

Les: Fernandes og Solskjær fikk selvfølgelig rett

Keane har vært sterkt kritisk til United-keeperen tidligere, og det hjalp ikke mot Tottenham, der Steven Bergwijn først ble servert en scoringsmulighet av Harry Maguire – som ble fulgt opp av de Gea.

-Jeg er sjokkert over den scoringen. Jeg har sett mye fotball i disse årene, men å gi den bort den, det får meg til å koke. I am sick to death of this goalkeeper, smeller det fra den tidligere United-kapteinen hos Sky Sports.

-Spurs gjorde en ok jobb, de var kompakte. Men Maguire og De Gea, jeg hadde ikke latt dem inn på bussen etter kampen. La dem ta en taxi tilbake til Manchester. De Gea er den mest overvurderte keeperen jeg har sett på lenge, frådes det fra Keane.

Hadde det vært opp til Roy Keane, hadde nok Dean Henderson sporenstreks blitt hentet fra Sheffield United.

Les: Liverpool har fått et ekstra ess i ermet