Har lært av CR7 å vise frem pack´en. (foto: juventus, twitter)

Juventus-supporterne skjønte ikke helt hvordan de skulle reagere etter Ronaldos lynraske exit fra Torino. Det ble verken tid til takk for følget, eller hyllest av Serie A´s toppscorer. På lørdag markerte portugiseren exiten sin med to scoringer for United. Da er tiden kommet for å se i én retning.

Fremover. Giorgio Chiellini har tildelt nestemann på stjernelista ansvaret for å lede det offensive arbeidet til Juventus (les: score).

Les: På søndag ble vi minnet på hvor ekstremt dyktig Mourinho egentlig er

-Når du har en verdensklassespiller som Cristiano, kan du ikke unngå å bruke laget til å spille for ham. Vi må være takknemlige for Cristiano etter alt han har gjort gjennom sine år i Juventus, men vi skal videre, begynner Chiellini til DAZN.

Din tur, Paulo. (foto: juventus, twitter)

-Det vil bli Paulo Dybalas lag. Over de siste par årene har han senket gjennomsnittet sitt for scoringer på grunn av Ronaldos tilstedeværelse, men han er en nøkkelspiller for dette laget, det er anerkjent av alle, sier Chiellini.

Les på Engelske klubber: Harry Kanes dårligste dag på jobb ever

Forrige sesong har argentineren bidratt med 5 scoringer på 26 kamper, nå skal laget sørge for at Dybala gjør mer av jobben.

Din tur Paulo. (foto: juventus, twitter)

1 scoring og 1 assist på to Serie A-kamper så langt i sesongen viser at han ikke bør vente med å skru opp tempoet hvis han skal dekke opp for tapet av Ronaldos 29 Serie A-scoringer.

Les: Greenwood trenger ikke å bekymre seg for Ronaldo