Har startet med 3 scoringer på 4 Premier League-kamper! (foto: united, twitter)

I dagene etter at Ronaldo og United hadde blitt enige om den hastige overgangen, gikk spørsmålet: Men hva betyr dette for Mason Greenwood? Solskjær er bevisst på utfordringen med at 19-åringen kan forsvinne inn i skyggen bak CR7, og har den optimale løsningen klar.

Solskjær fikk ikke overraskende spørsmål etter Ronaldos 90-minutters debut om han blir å se på banen i Champions League-kampen mot Young Boys.

Les: Benzema gikk bananas med fyrverkeriet på San Bernabeu

-Det er en kamp på tirsdag, så vi må se hva vi gjør. Men, nei det er ikke umulig å utelate ham. Han er 36 år, Mason Greenwood er 19, så de er litt i samme båt. Jeg skal fordele hans (Greenwoods) minutter, og jeg skal også fordele en 36-årings minutter, begynner Solskjær ifølge Goal.

Er ikke umulig å utelate Ronaldo fra kamparenaen.

Greenwood gjør Pogba glad. (foto: united, twitter)

Les på Engelske klubber: Harry Kanes dårligste dag på jobb ever

Det er liten tvil om at Ronaldos spilletid ligger i hendene til Ole. Manchester United har inngått en avtale med CR7 som skal være til det beste for United. Det betyr at Mason Greenwood skal slippe å bekymre seg for at han holdes tilbake. Nå kan han heller bruke energien på å utvikle seg sammen med en av verdens aller største angrepsspillere.

Blir ikke bedre enn dette.

Les: Ronaldo skaper uro i Liverpool