Kjetil Rekdal klar til å bytte ut mikrofonen med en pisk

Rekdal som var en av de første i landet som begynte med fotballsko med spennende farger er litt uglesett på grunn av sin arroganse og at han lett kan få folk imot seg. – En drittsekk som kan hamre inn en spillerstil som virker og skape en vinnerkultur basert på engasjement og ikke sutring.

Bergensere er prototypen på medgangssupportere, dette sammen med det faktum at hele byen tror de er Alfa-menn uansett kjønn gjør at de trenger en ekstremt sterk leder. Dessuten trenger de å etablere Vålerenga slagordet «Oslos stolthet» (bytte ut Oslo med Bergen selvsagt).

Les: BT: Det måtte bare skje – Nilsen ferdig

De andre klubbene i Norge trenger et sterkt Bergenslag, spesielt nå som Lillestrøm er borte og suller i OBOS-Ligaen.

Det som trolig fikk begeret til å flyte over for ledelsen i Brann var hjemmetapet på lørdag mot Vålerenga. – Et tafatt lag, med et tafatt publikum, og en trenerbenk som mentalt allerede var hjemme ga bort tre poeng til et langt fra imponerende Vålerenga viser med all tydelighet at det trengs noe nytt og spennende. – Lokalavisen Bergens Tidene melder at hovedtrener Lars Arne Nilsen nå er i møte på klubbhuset for å få sparken.

Det er ingen som tror Brann henter 3 poeng borte mot Molde 10 august. – Nå er Brann på 8 plass i Eliteserien, hvis ikke noe veldig bra skjer i i løpet av noen dager befinner «Bergens stolthet» seg på nederste halvdel av tabellen om en drøy uke.

Kjetil Rekdal har blitt 51 år gammel, har bøtter med erfaring i Norge og utlandet, både med og uten fargerike fotballsko. Dessuten er han ledig på markedet.

Dessverre, vi i Sporten tror ikke de tør å hente inn en Moldenser i Bergens viktigste jobb.

Les: Pochettino kan være tilbake allerede i sommer