Fra tiden da Pochettino var superenergisk med Kane og gjengen.

Antonio Conte har sprøytet håp inn i årene til Inter-supporterne. En knallsterk 2. plass i Serie A (og tilsvarende sur, bare ett poeng bak Juvenutus) har vist at den tidligere italienske landslagstreneren er en av de virkelig store. Nå kan Conte sparkes ut av klubben.

Motsigende, ikke sant?

Det er Sky Sport Italia og en haug andre italienske medier som hevder at situasjonen mellom Inter og Conte nå er så betent at den eneste måten å lege såret på, er å spyle ut Conte.

Les: United kan nå kjøpe King for rundt 160 millioner kroner

Det var etter den siste Serie A-kampen at Conte tok tak i mikrofonen og langet ut mot Inter-ledelsen som han mente ikke hadde gitt nok støtte til ham og spillerne, det vil si: Ikke gjort jobben sin.

Allerede i januar skal Conte ha irritert seg grenseløst over at klubben valgte å hente dyre Christian Eriksen, som egentlig ikke passer inn i hans taktiske planer. Nå hevder altså Sky Sport Italia at et brudd mellom Inter og Conte kan skje allerede i sommer.

Og hvem har rykket opp som plan B hvis/når det smeller i Milano? Ifølge italienske medier står navnet til Maurico Pochettino og lyser på blokka.

Vi tror dette kan være en passende oppgave for Pochettino og savner argentineren skikkelig, men håper italienske emosjoner får utløp og avkjøling i Milano. Conte har vært et stort bidrag til økt underholdning i Serie A og har vist at Inter aldri skal undervurderes.

Les: Jürgen Klopp nektes å hente en utfordrer til Roberto Firmino