Smilene er tilbake

Sist sommer var Manchester City svært nær en gigantovergang for Tottenhams største stjerne Harry Kane. – Målmaskinen var så frustrert at han måtte ta seg noen ekstra fridager for å samle seg da overgangen ikke ble noe av. Det ble verken fantasilønning eller spill for Pep Guardiola.

Nå som det har utviklet seg god stemming mellom Tottenhams forholdsvis nye manager Antonio Conte og Harry Kane skal det mye mer til å friste han til å forlate klubben han har spilt for siden 2009! – Det eneste… skal være en gjenforening med sin absolutte favoritt manager Mauricio Pochettino, men ikke i Paris hvor han er overbevist han vil drukne i en suppe av superstjerner.

Les: Philippe Coutinho vil ikke tilbake til Barcelona

Daily Mirror var først ute for omtrent en måned siden med å melde at Manchester United vil prøve å hente den 28 år gamle spissen i sommer. Planen var å kjøpe ut Mauricio Pochettino fra hans kontrakt med Paris Saint-Germain og så gjenforene de to på Old Trafford.

For et par dager lakk infromasjon ut om at Manchester United har valgt bort Pochettino og i stedet ble enige med Ajax manager Erik ten Hag. En rekruttering som kan få konsekvenser for klubbens overgangsplaner.

Harry Kane er overhodet ikke interessert i en overgang til Manchester United nå som det er rimelig klart Mauricio Pochettino ikke blir klubbens nye manger. I stedet ønsker spissen å bli i Tottenham, hvor smilet og målene er tilbake under Antonio Contes ledelse.

Tottenham som har klatret opp til fjerdeplass i Premier League tar imot Brighton på Tottenham Hotspur Stadium i morgen.

Legende+ Noen som husker den legendariske Manchester United-kampen med Ronaldo og Solskjær i 2007?

Kane har scoret 22 mål på 43 kamper for Spurs denne sesongen