Philippe Coutinho

Selv om Aston Villa har mistet farten, med fire strake tap er de fleste enige i at prestasjonene til Philippe Coutinho har vært strålende etter han ble gjenforent med tidligere lagkamerat i Liverpool, Steven Gerrard.

29-åringen står med syv målpoeng på 12. kamper i Premier League, og viser tidvis gammel klasse. .Aston Villa har opsjon på kjøp i avtalen med Barcelona, men lønningsposen til Coutinho skal være et mulig hindret på veien til en permanent kontrakt. – Det er heller ingen hemmelighet at Barcelona ønsker et salg nesten koste hva det koste vil, spilleren de kjøpte for 135 millioner euro i 2013 er nå til salgs for 20 millioner euro.

Det er bare et år igjen av kontrakten!

Les: Liverpool droppet Kamil Grabara – nå er keeperen helt outstanding!

Nyrike Newcastle har fått med seg utviklingen til venstrevingen denne våren og Sport skriver at PL-rivalen har satt brasilianeren høyt på ønskelisten denne sommeren. Det kan derfor bli en dragkamp mellom flere klubber om den tidligere Liverpool-stjernen.

Football Insider skriver at styreleder Nassef Sawiris og eierne er svært fornøyde med den jobben som Steven Gerrard gjør og vil motivere til fremdrift ved å øke budsjettet kraftig, likevel vil de ikke være i nærheten av 1,5 milliarder kroner som Newcastle har tenkt å bruke i sommer.

Sommerens kjøpefest vil slå alle rekorder i England, selv om det ikke er 100% sikkert Philippe Coutinho blir i Aston Villa har han bestemt seg for at en retur til Barcelona er uaktuelt.

SISTE: Arsenal og Manchester United kjemper om Neves