Gled dere skikkelig, United-supportere!

Mr. Ed.
Top Article ad

Mens Donald la ut i State of the union om alt som hadde endret seg til det positive på hans vakt som president, valgte Uniteds styreleder en litt annen tilnærming da han skulle formidle status og fremtid for United.

Det var på et supporter-forum at Ed Woodard la frem sine tanker om United, noe over halvveis ut i Ole Gunnar Solskjærs fulle sesong.

Les: David Beckham skryter av Neymar-avtale


-Signeringen av Bruno Fernandes og retur for flere sentrale spillere fra skadeavbrekk vil gi Ole og troppen et boost inn i andre del av sesongen. Vi er fortsatt med i Europaligaen og FA Cupen og kjemper om Champions League kvalifiering, så det er mye å spille for, sier Edwood ifølge Sky Sports.

Så langt minner det litt om Donald. Er alt bare fryd og gammen med resultatene så langt, Ed?

-Likevel, vi vet at vi ikke er der vi ønsker å være ennå. Det er en overordnet prioritering at alle jobber for å bringe klubben tilbake som tittelutfordrer i Premier League og Champions League. Selv om prosessen ikke alltid går så smooth, er alle i klubben dedikert og jobber for at de gjør sin del for å nå dette målet, fortsettes det fra Woodward.

Les: Tre Premier League-klubber har virkelig sovet i timen

Betyr dette at troppen er i boks og vi kan glemme nysigneringer?

-Rekrutteringsprosessen vår fokuserer på analyse og utvelgelse av spillere gjennom hele sesongen med tanke på det kommende overgangsvinduet. Som del av gjenoppbyggingen ser vi overgangsvinduet i sommer som en viktig mulighet for oss, avsluttes det fra Woodward.

Der kom den uten rom for tvil. United har bestemt seg for å bli en av vinnerne på sommerens overgangsvindu.

Digg!

Les: Manchester Evening News: United venter ikke med Alexis Sanchez-løsning

«