!0 poeng på 10 kamper frembringer primalskriket. (foto: leeds, twitter)

Vi håper Bielsa biter seg fast i rekkverket på Elland Road helt til Leeds står på toppen av Premier League, men vil nøye oss med at argentineren holder seg der til klubben ikke risikerer en retur til tiår med lidelse utenfor øverste divisjon.

Så lenge Leeds har en verdig manager som kan bringe arven videre.

Da Leeds tok bussen fra Goodison Park med tre poeng denne helgen, skjønner man hva Bielsa har bygd opp siden 2018.

Når en klubb av en eller annen grunn avslutter arbeidsforholdet med en suksessmanager (Bielsa har fortsatt ikke signert forlengelse), blir overgangsfasen ekstremt viktig. Derfor er det ikke overraskende at Leeds skjønner de har Bielsa «på lån» og må sondere markedet for en arvtager.

Les: Kjører på for at Barcelona skal eie «You´ll Never Walk Alone»

For her skal det ikke inn noe helt nytt, Bielsa-filosofien fungerer – no discussion.

Derfor ble vi både nysgjerrig og litt skremt når Mundo Deportivo hevder Julen Lopetegui står høyt oppe på denne kandidatlista.

Hmm.

Les på Engelske klubber: Eric Bailly kan gjøre jobben lettere for Manchester United å hente Pau Torres

Tidligere Real Madrid-manager på Elland Road, det må vel tryne? Så minner vi oss på hva den sparkede Real-manageren fikk til på rekordtid hos Sevilla da han kom til Andalucia i 2019.

4. plass i La Liga og Champions League-kvalifisering, samt Europaliga-titlen foran nesa på Inter Milan og Manchester United.

Takler han kulturskiftet i England og behersker språket nok til å slippe å veive med armene, da kan dette bli et skikkelig spennende fortsettelse med Lopetegui.

Den dagen Bielsa har gjort sitt.

Les: Kalvin Phillips løftes opp som erstatteren til Liverpools ubestridte leder