Vet ikke selv helt hvor det bærer.

De største klubbene spiller aldri på ett kort. Spesielt ikke når det gjelder Harry Kane, spilleren Tottenham nekter å selge.

Manchester City vet de har en jobb å gjøre på overgangsmarkedet etter å ha kuttet strengen til målgarantisten Sergio Aguero. Én løsning skal ligge i Katalonia.

Les: På onsdag kan Kasper Dolberg parkere ikonet Brian Laudrup

Harry Kane har gnistret til i de siste kampene i EM and is currently firing on all cylinders (som engelskmennene så elegant formulerer det).

På slutten av juni hevdet The Guardian og Sky Sports at City hadde skjøvet et bud på rundt 1,2 milliarder kroner over bordet for Kane. Det har av naturlige årsaker vært stille rundt Kane de siste ukene, ingenting skal få distrahere De Tre Løvene fra å bringe EM-trofeet hjem til Wembley. Men noen ferie er det garantert ikke hos City.

Ifølge Mundo Deportivo kan City gå for Antoine Griezmann hvis Tottenham nekter Kane-salg. Franskmannen har virkelig begynt å gjøre nytte for seg på Camp Nou, i EM var det en nytelse å se arbeidsjernet Griezmann.

Griezmann har vært en av Guardiolas favoritter, i tillegg er forholdet mellom City og Barcelona hyggelig, spesielt etter at Barcelona kunne ønske Aguero og Eric Garcia velkomne i sommer.

Tviler litt på at denne karen liker engelsk ale. (foto: barcelona, twitter)

Men er Barca klar for å selge Griezmann?

Lønnsbudsjettet må kuttes brutalt i sommer, og Griezmann har plassert seg nestøverst på lønnstronen etter Messi.

Mye taler for at det kan ligge en Plan B i kulissene for City hvis Big Harry glipper. Feiringen er hvertfall ferdig innøvd foran City-supporterne:

Les: Guardiola stikker en lang finger i øyet på La Liga-presidenten