I det vanlige arbeidsantrekket. (foto: nice, twitter)

Når vi tenker på moves´ene til Laudrup, brekker ansiktet i et stort glis. Kasper Dolberg har fortsatt noen år på seg til å komme i nærheten av ikonstemplet til den tidligere Bayern München-, AC Milan-, Chelsea- og Rangersspilleren, men på onsdag kan Dolberg skyve Laudrup nedover på adelslista.

Vi kan ikke huske at det var «bare» tre scoringer Brian Laudrup har produsert i løpet av et EM-sluttspill, noe som tydeligvis også overrasker Dolberg.

Les: Overgangsekspert: Manchester United så nær neste supersignering

Nice-spilleren fikk sine tre scoringer mot Wales og Tsjekkia, nå er han skulder mot skulder med Laudrup, Frank Arnesen, Henrik Larsen og Jon Dahl Tomassen (alle med tre EM-scoringer).

Hvordan har du det med, at du kan blive den mest scorende dansker ved et EM?, spurte danske Bold 23-åringen.

– Det vidste jeg ikke, men det ville være meget stort. Den ville være fed at have, fordi så ville jeg være ham, som har scoret flest mål til en EM-slutrunde fra Danmark, og det vil i sig selv være ret stort, siger Kasper Dolberg. (vi droppet oversettelsen for å bevare autensiteten)

Les på Tysk fotball: Dortmund bruker både gulrot og pisk på Julian Brandt

Vi ser bort fra at Dolberg skal møte det engelske forsvaret og Jordan Pickford, som bare nekter å slippe inn mål. Fotballen er tross alt fortsatt rund.

Les: Danny Ings sier nei takk til å bli klubbens best betalte gjennom tidene