Har allerede bestemt seg og er villig til å gi avkall på trillebårer fulle av euros.

Paris Saint-Germain kjøpte Neymar for et par år siden fra Barcelona for 222 millioner euro. -Barcelona var så forbanna at de prøvde å få La Liga til å kjenne kjøpet ugyldig.

Av en eller annen grunn tror sjefene på Camp Nou at Neymar er Jesus og Nansen på en gang og gjør absolutt alt for å hente tilbake den brasilianske superstjernen.

Les: Tapte Haaland, satser på Sørloth

Mundo Deportivo skriver at Neymar kommer til å forlate Paris Saint-Germain til sommeren og returnere til Barcelona. – Det er to ting som har skjedd samtidig. Det ene er at Paris sin største stjerne ikke lenger er Neymar, men Kylian Mbappe og det andre er at Leonardo er tilbake i klubben som sportsdirektør og han finner seg ikke i det «tullet» som Neymar driver med.

Neymar vil behandles om en primadonna, det er den franske storklubben ferdig med. – Barcelona må betale ca 2 milliarder kroner for å hente han tilbake, det er ca en halv milliard mindre enn det Paris Saint-Germain krevde sist sommer og litt over 200 mindre enn det de betalte selv.

Det er Lionel Messi, som nylig har påstått han ikke har noe makt i klubben som skal så bak avgjørelsen for Barcelona. – For ikke lenge siden hadde han følgende å si: «Jeg har sagt det flere ganger, Neymar er en av de beste spillerne i verden. Jeg hadde elsket å få han tilbake»

Les: Foretrekker Manchester United fremfor Tottenham

Messi likte det svært dårlig da Barcelona solgte Neymar, men hintet om at 28-åringen håper å komme tilbake til sommeren.

Les: NB Svensk: Kampen om Premier Leagues fjärdeplats

«Det irriterte meg den gangen, for vi prøvde å overbevise han om å bli. Men han ser virkelig frem til å komme tilbake, for han har alltid virket lei seg for at han dro»