Skapt for action. (foto: united, twitter)

Vi digget da United og Cavani ble enige om forlengelse etter forrige sesong. 10 scoringer på 26 Premier League-kamper og 6 mål i Europaligaen skulle bare være begynnelsen. Så kom en lengre pause, «tap» av draktnummer 7 og en unødvendig skade i treningskamp mot Stoke i september.

Selv om det var Cavani som selv høytidelig skal ha overlevert draktnummeret til CR7, betyr ikke det at han er villig til å gi fra seg all spilletid også. Mot Everton denne helgen var det første kamp fra start. Cavani var på nippet til å sette inn en sterk heading på 0-0, men måtte se at Jordan Pickford hindret den første målfeiringen for sesongen.

Les: Bekreftet: Manchester United skal opp mot Serge Aurier

Så var det tilbake på benken etter en times spill. United endte opp med å dele på poengene med Everton, Cavani fikk bevist litt for lite.

Ifølge Mundo Deportivo jobbes det hardt i La Liga for å hente Cavani over i januar. RAC1 journalist Gerard Romero hevdet Barcelona var i very advanced negotiations med Cavani for en signering sent i august. United overbeviste 34-åringen om å bli, men behovet til Barca for en goalgetter har ikke avtatt.

Forrige uke hevdet El Nacional at også klubbpresident Florentino Perez jobbet for å hente inn Cavani i august på leie. Radamel Falcao og Pierre-Emerick Aubameyang var også på blokka, der Real Madrid som kjent måtte vende tomhendt tilbake til Madrid.

Dette betyr at Real forventes å make a move for Cavani i januar. Ifølge Mundo Deportivo skal representanter til Cavani ha fortalt at urugayaneren er åpen for en overgang til San Bernabeu. Kilden til den spanske avisen beskrev situasjonen hos United som «flytende», der en overgang til La liga kan komme.

Les på Engelske klubber: Claudio Ranieri har signert!

Should I stay, or should I go? (foto: united, twitter)

Solskjær trenger både Cavani og Ronaldo på topp, men spørsmålet er hvor keen urugayaneren er på å oppleve majoriteten av kampene fra benken.

Les: Edouard Cisse ber Pochettino ta fra Neymar nøklene