(foto: psg, twitter)

Edouard Cisse har 259 kamper i PSG drakt bak seg, og har et sterkt forhold til Paris-klubben. Selv om PSG topper Ligue 1 overlegent og har sendt Manchester City hjem med tap i Champions League, er det én spiller som irriterer Cisse.

Neymar, selvfølgelig. Spilleren vi enten elsker eller ikke kan fordra. For Cisse har Neymars overgang til PSG også gitt brasilianeren noen sider som er mindre attraktive.

Etter en seig start på denne sesongen for brasilianeren minnes Cisse igjen på at Neymar ikke er i nærheten av å levere til prislappen på 222 millioner euro i 2017.

Se Ligue 1, Bundesliga, Serie A, La Liga og mye mer på UnibetTV

-Hos Barcelona var det struktur. Neymar hadde en cleaner style of play, selv om han driblet mer. Jobben hans var å bryte gjennom forsvaret, gjøre forskjellen og sende ballen til General Messi. Han gjorde dette så bra at han ble hans alter ego, begynner Cisse til Le Parisien.

Så kom den overaskende overgangen til PSG i 2017.

-I Paris ga de ham nøklene og lot ham gjøre hva han ville. På kort tid var han «borte». Han er en stor spiller, ingen kan nekte for det, men han har blitt en bortskjemt drittunge og sjefer alle rundt, sier Cisse.

Neymar med general og kompis tilbake kompisen. (foto: psg, twitter)

Så lenge en megastjerne leverer på banen er dette mindre problematisk, men for Cisse blir Neymars 1 scoring og 2 assists på de første ni kampene syltynt. Selv etter at kompisen Messi kom til Paris, har Neymar fortsatt med med å underlevere. Mot Rennes på søndag ble brasilianeren målløs tatt av før andre omgang, der PSG endte med å ble sendt ut av Rennes med 2-0 tap.

Etter kampen ble PSG-manageren spurt om Neymar var under det nødvendige nivået på fysisk form siden han ble tatt av banen.

-Nei, det var ikke det. Vi hadde fem dager (siden kampen mot City). Vi hadde 25-30 minutter med god kvalitet. Vi hadde kontroll på kampen.

Viktig å få med hele sixpacken når det skal tas bilde. (foto: psg, twitter)

Som PSG tapte. Edouard Cissé ble neppe vennligere innstilt til fotballspiller og rockestjerne Neymar. Vi tror det kan bli mer av det Cisse kaller struktur med general Messi tilbake som mentor. Neymar kan da beholde nøklene sine.