Gjør din greie, Ole, men fjern benken for Ronaldo...

Skotten som var tiltenkt å ta over arven etter den legendariske skotten på Old Trafford, fikk muligheten, forsvant, og er nå delvis glemt. Da kan han fritt slenge ut noen gloser om hva han syntes om sin tidligere arbeidsgiver.

Det er The Mirror som har stilt spørsmålene som har fått Moyes i tale.

– Det har lenge vært vanskelig å vite hvilken retning United har gått i. Har de signert spillere for markedsføring, eller har de signert spillere for banen? Jeg er ikke sikker, sier Moyes.

Trodde nok en skotte var løsningen.

Les: Arsenal kan ikke bruke to av sine viktigste spillere

Og han fortsetter.

– Det Manchester United hadde var sterke verdier og klasse. Manchester Uniteds verdier var ikke alltid å kjøpe de dyreste spillerne, men å gjøre det på sin egen måte, få frem spillere fra akademiet og plukke opp de beste ungguttene. Nå og da krydret man med stjernestøv, som en Erik Cantona eller en spiller de trengte for å gjøre en forskjell, som Robin van Persie. Jeg trodde aldri de var en klubb som handlet om å bruke penger, men hvis de trengte det, hadde de mulighet, avslutter Moyes.

Les på Popidol: Game of Throne whiskey også en gigantsuksess

Så langt har United hentet inn Daniel James for 15 millioner pund og Aaron-Wan Bissaka for 50 millioner pund. Når overgangsvinduet lukkes og United har fått på plass en-til to varslede signeringene, får vi ta en oppsummering med Moyes.

Les: Sportsdirektør og manager i ferd med å forlate toppklubben

Men uansett hva vi og den tidligere United-manageren kommer frem til, får vi se resultatet av Uniteds prioriteringer i serieåpningen mot Chelsa, 11. august.

The proof is in the pudding, som de sier det i England.