Moyes lærte trikset i skolegården. (west ham, twitter)

Vi har latt oss imponere av hva David Moyes har fått til med West Ham denne sesongen. Fra 16. plass og en tå ned i Championship forrige sesong, til å holde følge med de beste, største og rikeste klubbene på balløya. Likevel har vi, som flere andre , ventet på at «nå er det vel slutt».

Men David Moyes nekter å senke tempoet. Den tidligere United-manageren leder klubben som han skulle ha hatt ressursene på Old Trafford, og har lykkes med å holde tempoet oppe. Da Burnley også måtte gi tapt på mandag, lyser billetten til Europa for London-klubben.

Les: Boca Juniors skjønner de har tapt

Det sier også en god del om selvtilliten Moyes har banket inn i spillerne sine når tomålsscorer Michail Antonio er lykkelig, men irriterer seg etter 2-1 seieren.

-Jeg er lykkelig, men er litt skuffet over at jeg ikke fikk et hattrick, for det var sjansene til det… Jeg har fått et par mål annulert av VAR.. Jeg har tonet ned feiringene mine litt…. VAR har drept det (jubelen og feiringen, sier Antonio til Sky Sports.

Vi tipper David Moyes digger denne vinnermentaliteten. Som trøst kan Antonio ta en titt på tabellen. To poeng ned til Tottenham på 6., 3 poeng opp til Chelsea på 4.

West Ham akter å holde helt inn. Everton, Brighton, West Brom og Southampton skal passe seg.

Les: Ajax gir Donny van de Beek det beste rådet