Ikke la deg invitere hjem på middag av denne karen. (foto: tottenham, twitter)

Av en eller annen grunn fikk Jose Mourinho nå spørsmålet om boforholdet under tiden som United-manager var en kilde til frustrasjon. Teit spørsmål, men svar blir aldri kjedelige når Mourinho står som avsender.

Det var et rom på Lowry Hotel som fungerte som base for portugiseren i motsetning til de fleste managere som innlosjeres i en større villa. Men misfornøyd med løsningen, det er det ikke snakk om. Tvert i mot.

Vi lar portugiseren male i kjent Mourinho stil:

-Vet du hva som hadde gjort meg misfornøyd? Hvis jeg fikk mitt eget hus. Jeg ville måtte gjøre rent, noe jeg ikke vil. Jeg ville måtte stryke, noe jeg ikke vet hvordan. Jeg ville ha måttet lage mat. Da hadde det blitt stekte egg og pølser, som er det eneste jeg kan. Det var ikke et rom, men en leilighet. «Bring meg en kaffe latte, please», «Jeg vil ikke gå ned til middag, bring den opp». Jeg hadde alt, så det var mer enn bra, sier Mourinho ifølge Goal.

Da er den ballen lagt død. Let´s play ball.

Les: ESPN: Zidane og Perez uenige om ny midtbanespiller