Hvem skal inn i klynga? (foto: real, twitter)

Dette må være den minst oppsiktsvekkende nyheten om at Real Madrid teller på fingrene om det skal bli en Pogba-overgang. Men når noen hvisker om at Zidane er smådesperat etter å sikre seg den franske verdensmesteren, begynner det å bli interessant.

ESPNs kilder har ofte vist seg å holde mål, og denne gangen er det noen tett på Real som hevder at Zidane virkelig trenger Pogba, men at det denne gangen er El Presidente Perez som holder igjen.

Det er prisen på rundt 1,5 milliarder kroner som er i høyeste laget for Perez.

Les: Mourinho har satt Norwich-spiller høyt på ønskelisten

21-åringen Fede Valverde har stått frem som interessant alternativ på midtbanen hos Real, og skal ha fått enkelte til å ikke se behovet med å bringe United-spilleren til Real.

I tillegg melder ESPN om at det var et møte i oktober, der Napoli-spilleren Fabian Ruiz ble bragt opp som tema. Midtbanespilleren er tre år yngre enn Pogba og kan hentes for rundt 500 millioner kroner billigere enn Pogba.

Les på Popidol: 14 sekunder som skal gi deg lyst til å se James Bond

Både Christian Eriksen og Donny van de Beek har også vært nevnt som Pogba-alternativer, men ifølge ESPN har Zidane allerede forkastet disse to forslagene som midtbanedirigenter.

Dermed står Real tilbake med Pogba og Fabian. Så får vi se om det blir Zidane eller Perez som får viljen sin. Men dette skjer uansett ikke før til sommeren.

Les: Birmingham har bestemt seg for manager