Mourinho «thrasher» Tottenhams dyreste spiller

1571
Har fortsatt humøret på plass eller?

Det som skjedde i dag begynner å minne om den portugisiske manageren i år tre i en klubb, ikke halvveis inne i det første året. Tottenham-manager Jose Mourinho var ikke nådig da han beskrev klubbens dyreste noensinne Tanguy Ndombele og hevdet at han gjemte seg «i en tøff første omgang.

Ndombele ble hentet i sommer fra Olympique Lyon for 60 millioner euro.

Spurs klarte ikke å få tak i spillet i en elendig første omgang, mens midtbaneduoen til Ndombele og Oliver Skipp ofte ble overkjørt av sine Burnley-kolleger. – Chris Wood sørget for mål for Burnley allerede etter 13 minutter.

Les: Liverpool´s back in business!

The Clarets sendte avgårde hele 14 skudd i løpet av de første 45 minuttene, noe som førte til at Mourinho byttet ut duoen ved halvtid, og da forbedret Tottenhams ytelse betydelig.

Mourinho ble snakket med Sky Sports etter kampen og fikk spørsmål om resonnementet bak dobbeltbytte, da kom det en strøm av ord som var vanskelig å stoppe.

Les: «Ingen unnskyldninger igjen for Mourinho»

«Kvaliteten på Lucas Moura og Giovani Lo Celso (de to møtende spillerne) utgjorde en forskjell i andre omgang,» sa Mourinho.

“Jeg vil si, men kan ikke si. Vi hadde noe i første omgang, ikke i andre omgang.

“I det andre forbedret vi oss mye. Jeg tror utmattelse, Lucas og Lo Celso, Alli og Bergwijn hadde utmattelse – de ga det du så.

”Jeg forventet at spillere ikke var lei av å gi mer til laget. Noen må innse at dette er Premier League. Det er en ny opplevelse, en første gang på Burnley. Forhåpentligvis neste sesong kan han (Ndombele) være fantastisk. ”

«Jeg må jobbe for å prøve å forbedre laget, men trenere trenger spillere til å samarbeide i det arbeidet med deres utvikling og utvikling.»

Da Mourinho ble presset en siste gang på prestasjonen til Ndombele etter å ha understreket ønsket om å ikke kritisere unggutten Skipp, sa Mourinho: “Jeg håper han bruker hvert minutt på banen og hvert minutt på å vite hva Premier League er og så bli bedre.

“Mange fantastiske spillere i sin første sesong i et nytt land sliter av forskjellige grunner. Det har vært mange eksempler på det. Han er en spiller med stort talent.

«Han må vite at han må gjøre mye bedre og vite at jeg ikke kan fortsette å gi ham muligheter til å spille fordi laget er mye viktigere.»

Etter kampen fortalte målscorer Dele Alli til BBC at han var sikker på å score på grunn av kunnskapen han har fått fra landslagssamlinger.

«Jeg vil ikke avsløre for mye, men jeg visste at han ville hoppe til motsatt side. Antall ganger jeg scoret på straffe mot ham for trening gjorde at jeg visste at jeg ville sparket motsatt av ham».

Det var Alli-mål nummer 50 i Premier League, men det ga ikke mye oppmuntring til den engelske midtbanespilleren, som var skuffet over poengtapet.

«Det er en fin prestasjon, men jeg vil bytte de 50 målene for tre poeng. Det er skuffende, det er to poeng tapt».

Tottenham møter Manchester United hjemme i Premier League neste helg.