Adams Park Stadium ikke helt som San Bernabeu, men scoring er scoring. (foto:

Bunnlaget Wycombe fra nestøverste liga skulle sende Tottenham ut av FA-cupen på mandag. Scoring etter 25 minutter gjorde dette høyst realistisk, i denne cup´en Jose Mourinho tidligere har sett på som en forstyrrelse på vei mot de største trofeene.

Så sørget Gareth Bale for scoring på overtid i første omgang. I pausen hadde Mourinho tydeligvis bestemt seg for å holde Tottenham inne, for Pierre-Emile Højbjerg, Harry Kane, Heung-Min Son og Tanguy Ndombele ble sendt utpå fra benken i andre omgang.

Les: Solskjær kan være takknemlig for at United aldri klarte å bruke milliarden på Jadon Sancho

Wycombe lot seg ikke påvirke av at de offensive Tottenham-kanonene svermet rundt dem, men måtte gi tapt fire minutter før slutt. Harry Winks sendte inn 2-1 scoring, før det raknet helt og Tanguy Ndombele kunne sette inn to til og 4-1 seier for Tottenham.

-Hvis det hadde gått til overtid hadde det vært shit for begge lagene… Men vi scoret målet som sendte oss videre, sier en smålettet Mourinho til BT Sport.

Som denne gangen slapp å legge ut om det meningsløst tette kampprogrammet og hvordan disse engelske cupene ødelegger vinnersjansene hans i ligaen.

Etter å ha nådd finalen i ligacupen i april, tipper vi Mourinho har endret synet på verdien av cup.

Les: Mats Møller Dæhli ferdig i kjedelige Genk