Holder kontakten for å lirke McTominay med seg når han blir manager? (foto: united, twitter)

Det nærmer seg ettårs «jubileum» for Jose Mourinho for exiten fra Manchester United. Men helt ferdig med United er han visst ikke.

Det er Scott McTominay som forteller at Mourinho fortsatt følger med.

United-leiren var sånn passe delt i synet på portugiseren da han regjerte som manager. For McTominay var og er Mourinho en av de viktigste personene i livet.

Les: Allegri lover United-legende en rolle hvis han erstatter Solskjær

Etter at Mourinho løftet McTominay frem til debut i 2017, har skotten gradvis spilt seg inn som fast på laget som 22-åring.

-José er meget spesiell for meg. Vi er stadig i kontakt og vi prater sammen innimellom etter kamper. Jeg skylder ham utrolig mye. Hvis det ikke var for ham ville jeg ikke vært der jeg er nå. Han vil alltid ha en spesiell plass i min og min families hjerte. Det var han som stolte på meg og trodde på meg, sier skotten ifølge Sky Sports.

Mourinho satte fyr på raketten. (foto: united, twitter)

Les på Popidol: Nå hører selv fotballmillionærer på Greta Thunberg

Vi tipper Solskjær også takker Mourinho for dette. McTominay utgjør kjernen i Solskjærs United og har vært med i samtlige kamper så langt i sesongen. Mot Arsenal i september stod han bak  månedens mål.

https://youtu.be/w2VLli9xy8c

Les: Sanchez får heller ikke gjøre nytte for seg hos Conte

Vi tenker Mourinho kan fortsette med peptalken sin.