Massimiliano Allegri

Den tidligere Juventus manageren Massimiliano Allegri har lovet en rolle for Manchester United-legenden Patrice Evra hvis han etterfølger Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford, ifølge Daily Mail.

Solskjær og Manchester United kommer tilbake fra landslagspausen med et betydelig press for å prestere, de ligger på 12. plass etter åtte Premier League-kamper.

Les: Giuseppe Rossi på trening med Villarreal

Søndagens kamp mot Liverpool sies av mange å være avgjørende for nordmannens fremtid, og forskjellige rapporter blant annet fra Sky Sports melder at den tidligere Juventus-sjefen Allegri blir stilt opp som en potensiell erstatter hvis deres nåværende hovedtrener mister jobben.

I følge Daily Mail ønsker Allegri at den tidligere Manchester United-backen Patrice Evra skal bli med ham i staben hvis han faktisk tar over på Old Trafford i fremtiden.

Les på Popidol: Feil sko kan koste millioner

Avisen sier at Evra og Allegri – som vant påfølgende Serie A-titler mens de var i Torino – har et sterkt profesjonelt forhold som kan videreføres i en ny klubb.

Rapporten sier at Evra ofte har vist et ønske om å hjelpe United tilbake til toppen av engelsk fotball, og at franskmannen vil passe godt sammen med Allegri på grunn av hans vell av kunnskap om Premier League.

Patrice Evra kom fra Monaco til Manchester United i 2006 og ble til 2014, da meldte han overgang til Juventus som hadde Massimiliano Allegri som manager.

Les på Helsesjefen: Dette er maten (og drikke) som ødelegger sexlivet ditt