Ivan Rakitic

Ryktene som Barcelona sitt garasjesalg i sommer har tydeligvis nådd helt til England. – Tottenham er frempå igjen og kaster seg inn i kampen om å signere Ivan Rakitic.

Den kroatiske stjernen er meget ettertraktet, han har vært en nøkkelspiller for de katalanske gigantene siden han kom fra Sevilla for seks år siden, og har på veien fått med seg fire La Liga-titler og en Champions League pokal.

Les: Solskjær planlegger å bruke Jack Grealish i en uventet rolle

Nå går ferden trolig videre, etter Barcelona hetet Frenkie de Jong fra Ajax i fjor sommer har Ivan Rakitic blitt henvist til benken oftere enn han liker.

Tidligere uken avslørte Rakitic at Barca hadde forsøkt å bruke ham som et middel for å få hentet Neymar fra Paris Saint-Germain i fjor sommer.

32-åringen har siden uttalt at han ikke vil la Barca behandle ham som en ‘sekk med poteter’ og ønsker å være ‘et sted han føler seg‘ respektert. ’

Rakitic har vært knyttet til Manchester United i noen tid, men nå har Spurs også registrert en interesse, ifølge den spanske publikasjonen Sport.

Midtbanespilleren har bare ett år igjen på sin kontrakt på Nou Camp og kan være tilgjengelig for et relativt beskjedent beløp i sommer, mens Tottenhams overgang også kan hjelpes av Barcas interesse for signering av Tanguy Ndombele.

Midtbanespilleren har kjempet for å tilpasse seg Premier League siden han flyttet fra Lyon i fjor sommer. Manager Jose Mourinho som kritiserte franskmannen offentlig etter en kamp mot Burnley tidligere denne sesongen.

Mourinho vil gå kamp om Ivan Rakitic fra flere enn Manchester United, Atletico Madrid, Juventus, Sevilla og Napoli har også interesse for mannen som har spilt 299 kamper for Barcelona og scoret 35 mål.

Les på Popidol: Neymars mor kaster ut sin 22 år gamle kjæreste