Skal vise verden hva Lo Celso har på lager. (foto: tottenham, twitter)

Vi skjønner at José Mourinho surner når journalistene fortsetter å koble spørsmålene om Tottenham opp mot tiden på Old Trafford. Likevel er det interessant når portugiseren ser den ulitmate spilleren i en argentinsk 24-åring.

Giovani Lo Celso.

Den argentinske midtbanespilleren har begynt å tilpasse seg Premier League under Mourinho og har blitt en av managerens favoritter. Så langt har det vært smått med scoringer (2) og assists (1) fra den sentrale midtbanespilleren, men for Tottenham-manageren ruver Lo Celso på banen.

Les: Jadon Sancho styrer unna Manchester City

Så da en eller annen journalist så sitt snitt til å trekke frem Tottenhams nesten-Fernandes-overgang sommeren 2019 og spurte provoserende om Mourinho hadde byttet Lo Celso med Fernandes, kom svaret kontant.

-Jeg vil ikke bytte ham med noen. Det gjelder ikke bare Bruno Fernandes, men med en hvilken som helst spiller, fyres det fra Mourinho ifølge Sky Sports.

På torsdag skal Mourinho få bruke energien sin på å overliste Sheffield United. Ole Gunnar Solskjær gjorde dette enkelt 3-0 forrige onsdag – selv uten Lo Celso. No pressure, José.

Go Tottenham!

Les: Antoine Griezmann er skikkelig misfornøyd