Mourinho feirer Tottenham-seier med å fremheve en stor urettferdighet

78
Gjorde jobben to ganger. (foto: tottenham, twitter)

Slutt å plage meg! José Mourinho bruker adskillig flere ord på å si det til pressen, men meningen er den samme.

Tottenham gjorde jobben på onsdag med 3-1 seier over Newastle og Mourinho så sikkert frem til en koselig pressekonferanse etter kampen. Så kom spørsmålet om hvorfor Steven Bergwijn startet på benken.

Egentlig et helt greit spørsmål, men da begynte det tydeligvis å boble litt i de portugisiske årene. Noe trengte å komme til overflaten.

-Det spørsmålet spør dere bare til meg, ikke til Lampard, Klopp eller Guardiola, som også er managere i store klubber med store spillere, begynner Mourinho ifølge Sky Sports.

Les: Det endelige beviset på at tidenes gummitryne har blitt voksen

-Når Lampard starter med Pulisic, spør dere ikke ham hvorfor Hudson-Odoi startet på benken, og når Guardiola lar Bernando Silva starte på benken, spør dere aldri ham, fortsetter Mourinho uten å være helt ferdig med saken.

Les: Dortmund kvitter seg med fire spillere

-Det virker som jeg er den eneste som bør starte med 15 spillere, eller at jeg er den eneste som ikke kan ha gode spillere på benken. De skal være lagspillere og lagspillere er spillere som enten starter inne, starter på benken, kommer inn og får en halv time eller et lite minutt, sier Mourinho.

Som fortsetter i samme stil med å spørre hvorfor heller ingen spør Nuno Santo når han starter med Adama Traore på benken, osv..

Mourinho skuffer som vanlig ikke på pressekonferansene. Vi rister smilende på hodet og gleder oss heller over tre poeng til Tottenham. Noen ganger er det lureste å ikke prøve å tolke hva portugiseren egentlig sier.

Les: Nok en gang har Solskjær bevist at han er rett mann for Manchester United