Nok en gang har Solskjær bevist at han er rett mann for Manchester United

15614
Hvis vi ikke passer oss, blir vi som United... (foto: united, twitter)

Mens det stormet som verst har Solskjær tålmodig svart på provoserende spørsmål om Pogba, og har hele veien backet opp franskmannen. Dette har vært en verdifull investering for United, uavhengig av om midtbanespilleren blir på sin post, eller forsvinner til Real Madrid eller Juventus.

Det er ikke noen hemmelighet at Pogba er en spiller som er så til de grader fransk med fullt utviklet emosjonsregister, noe som gjennom de siste årene har vist at potensialet hans pakkes inn hvis han ikke kan trives, le, show´e og jabbe. Blir det bare alvor og press, forsvinner artisten Pogba.

Solskjær har stått ved franskmannen når han selv fikk nok av pepper før nyttår. En José Mourinho hadde da brukt masse energi på alt som ikke fungerte hos spillere, klubber – eller det engelske været. Solskjær har gjentatt det samme budskapet siden han ble fast manager og nekter å la seg presse.

Som i Pogba-tilfellet. Nå er franskmannen på beina, smiler, leker og leverer i United-drakten.

-Jeg har snakket med Paul nesten hver dag i det siste, og han vet selvfølgelig at han ikke blir tatt av laget. Når Paul spiller som han gjør nå, ville han ikke vært ute av noe lag i verden, sier United-manageren ifølge Sky Sports.

Og skaden?

-Han har vært ute i lang tid og var litt tvilsom til Southampton-kampen, men han følte seg klar, og det var bra. Vi får se hvordan han har det før neste kamp, fortsette Solskjær.

Som legger til:

-Han har vært fantastisk siden gjenstarten, hvor han har tilført mye til laget, roser Solskjær.

Denne støtten til Pogba – som er forutsetningen for at artisten slippes frem – har fått fart på franskmannen. Som nå er klar for enten å gjøre nytte for seg i United-drakta, eller være attraktiv nok for at andre klubber ser verdien av å strekke seg langt for en overgang.

Solskjær har definitivt vært rett mann for å løse Pogba-floken en gang for alle.

På torsdag venter luringen Roy Hodgson og Palace.

Les: Dortmund kvitter seg med fire spillere