Monaco har en ny Mbappe å selge

(c) Bilde: Monaco FC: Wissam Ben Yedder

For et år siden hentet Monaco Wissam Ben Yedder fra Sevilla, men i motsetning til Kylian Mbappe som ble i klubben i fem år før han ble solgt videre, ser oppholdet ut for det 18 år gamle vidunderet ut til å bli kort.

Det er lett å la seg begeistre av Yedder som har tatt Ligue 1 med storm denne sesongen. – 18 mål så langt er meget bra. De har ikke vært så stor begeistring for en ung Monaco spiller siden de solgte Mbappe til Paris Saint-Germain for 145 millioner euro.

Les: Pochettino lanseres som kandidat til å erstatte Klopp

L’Equipe skriver at listen med klubber som er interessert er lang. Klubber som Manchester United, Liverpool, Manchester City, Tottenham og Arsenal frister med spill i Premier League, mens Real Madrid, Atletico Madrid og Valencia alle er opptatt av å få Ben Yedder tilbake til La Liga.

Angrepsspilleren kostet Monaco 35 millioner pund i fjor og til tross for corona-pandemien som har ført til en kraftig nedgang i prisen på fotballspillere vil Wissam Ben Yedder være en knallgod investering allerede til sommeren.

Monaco manager Robert Moreno har sagt fra til sjefene på Stade Louis II at det vil lønne seg å vente med å selge både for klubbens resultater og verdien at salg om et år eller to.