Molde gir opp å utvikle angrepstalent, selges til Sverige

(c) Bilde: MFK: Ottar Magnus Karlsson
Top Article ad

Dagens nyhet fra Molde var ikke overraskende. Det har ikke virket som om Moldes hovedtrener Ole Gunnar Solskjær ikke har tro på at de klarer å hente ut det som finnes av talent hos den islandske angrepsspilleren Ottar Magnus Karlsson. 

Vi har tidligere skrevet at vi stilte oss uforstående til utlån.

Les: Dette må være årets rareste utlånsavtale

Ottar Magnus Karlsson er klar for den svenske klubben Mjällby fra1. januar 2019. – De spiller for øyeblikket i den nest øverste svenske divisjonen, Superettan, men har en uttalt ambisjon om å komme tilbake i Allsvenskan.

Det er overraskende for oss att Molde nå «gir opp» å forsøke å utvikle et angrepstalent av  Ottar Magnus Karlsson kaliber, Islendingen er bare 21 år og vil veldig snart få sitt gjennombrudd, det er vi overbevist om. – Trist for Molde at de ikke får ta del i den oppturen.

Les: Sveriges landslagskaptein spiller klubbfotball gratis

Islendingen har tidligere spilt i Vikingur, og har vært innom både Ajax sitt U19-lag og Spartas U21-lag. 21-åringen har også spilt flere kamper for det islandske landslaget fra U16-U21.

Den islandske angriperen kom til Molde november 2016 fra Vikingur. Han spilte 8 kamper i Eliteserien, før han dro på lån til svenske Trelleborg februar 2018. – Trelleborg har hatt en elendig sesong og hadde ikke «krefter» til å fortsette i Allsvenskan.