Får ny sjef på landslaget. (foto: liverpool, twitter)

Når det nærmer seg en slutt på EM-sluttspillet, står fotballturneringen i OL klar fra 21. juli – 7. august. Det fnyses fra flere da vi nevner OL-fotball, men når nasjonene kan ha med seg tre spillere over 23 og ta med noen av verdens største fotballstjerner, da kan det bli sjovt.

Det er bare det at for storklubbene i Europa som betaler flere titals millioner i året for at spillerne skal prestasjonere i de største ligaene, er det ikke like sjovt å sende stjernespilleren til Tokyo noen uker før sesongstart.

Les: Leeds har Junior Firpo i hus på Elland Road

Liverpool er intet unntak.

Det egyptiske fotballforbundet har jobbet intenst det siste halve året for å overtale Klopp og gjengen om å la Mohamed Salah bli med på OL-turen. Nå har det definitive No way! kommet fra Liverpool.

-Vi pratet med dem for lenge siden, fordi Salah gjerne ville til OL… Jeg har forsøkt mange, mange ganger å overbevise dem om å la Salah være en del av OL, og det har det egyptiske fotballforbundet også, men de (Liverpool) har avvist det totalt, sier fotballforbundets president Ahmed Megahed til BBC.

Les på Popidol: Neymar hadde visst lånt tryllestaven og usynlighetskappen til Potter

Bli hjemme, du. (foto: liverpool, twitter)

Når vi vet at det har vært en del skurring mellom Salah og klubben forrige sesong, blir det interessant å se hvordan dette påvirker humøret hans de kommende månedene.

Likevel, vi må si oss enige i at det er galskap å sende målgarantisten til Liverpool på «fotballferie» noen uker før sesongstart. Sorry, Salah.

Les: Harry Kane sender Spurs-supporterne en lysrakett inn i mørke fotballhelvete