Kan bli flere gruppeklemmer på Kane.(tottenham, twitter)

Etter at Big Harry selv la frem hva han ønsket å gjøre kommende sesong, var det ikke så mange som tolket det at Premier Leagues mål -og assisstkonge så for seg spill i Conference League med Tottenham.

På tirsdag har Kane endelig begynt å snakke om fremtiden, uttalelser som vil få håret på Spurs-supporteres armer til å reise seg.

Les: Leeds har Junior Firpo i hus på Elland Road

Av frydfull spenning. De siste månedene har Tottenhams-supporterne blitt møkklei av å høre fra Sky Sports, The Guardian og de andre, om hvordan City, United eller Chelsea skal bølle seg til et kjøp av deres Kane. Vi gir nå mikrofonen til Kane som tok seg tid til å svare på Tottenham-spørsmål mellom EM-slagene.

-Når en ny manager kommer inn, tror jeg alltid det er noe spennende omkring klubben. Selvfølgelig har jeg ikke vært der eller hatt kontakt med ham, begynner Kane til talkSPORT.

Noe spennende, okay. Noen ord om Nuno Santo?

Les på Popidol: Neymar hadde visst lånt tryllestaven og usynlighetskappen til Potter

-Han er en fantastisk manager og gjorde det godt hos Wolves, som han fikk til å spille på en virkelig god måte. La oss komme tilbake, og så er jeg sikker på at vi vil være i kontakt etter EM, avslutter spilleren med 221 scoringer på 336 Spurs-kamper.

Fantastisk. Fikk Wolves til å spille skikkelig fotball. Er sikker vi vil være i kontakt etter EM.

The Kane. (foto: tottenham, twitter)

Har vi rett og slett sett oss blinde på ryktene om at en Kane-exit skal være uungåelig? Vi tipper Spurs-supporterne fikk noe å tenke på.

Les: Dele Alli har tatt valget som skal endre alt