Agent Raiola.

Det er få som liker Mino Raiola, noe som trolig får agenten til å glise. Jobben hans er å bruke det som er av virkemidler for å fylle opp kontoen til klientene sine og seg selv, noe han er irriterende dyktig til.

Pogba, Zlatan, Haaland, Donnarumma med flere. Når Raiola er på jakt etter bedre eller nye avtaler for klientene sine går han aldri stille i dørene.

Les: Derby er under konkursadministrasjon

I sommer valgte europamester Donnarumma PSG etter et salig kaos på forhandlingsrommet hos AC Milan de siste to sesongene. I Paris fikk Keylor Navas dermed konkurranse fra det som i løpet av noen år kan bli verdens beste keeper. Det var ryktet at 34-åringen ville pakke kofferten og søke spilletid i en annen klubb, men han ble for å kjempe.

For agent Raiola betyr dette lite for klienten. Først et spark i retning Juventus (og resten) som trakk seg fra Donnarumma-forhandlingene:

-Jeg tror fortsatt at Juventus angrer at de ikke tok ham. Og ikke kun Juventus, begynner agenten til Rai Sport.

Guianluigi Donnarumma

Les på Engelske klubber: Sean Dyche signerer for å gi Klopp og de andre mer trøbbel

Så til Navas.

-Det kommer ikke til å være en kamp mellom Gigio (Donnarumma) og Navas i PSG, for Gigio kommer til å spille, sier Raiola. Som får oss til å tro at agenten har sørget for at forhandlingene med PSG gir klienten forkjørsrett.

Hvis Erling Haaland ender opp på Old Trafford neste sommer, kan vi allerede nå forestille oss Raiolas uttalelse om spilletid:

Det kommer ikke til å være en kamp mellom Erling og Ronaldo hos United, for Erling kommer til å spille…

Alt virker veldig enkelt i Mino Raiolas verden.

Les: Cristiano Ronaldo nektes å skifte lyspærer