Mino Raiola

Agent Mino Raiola ble dømt til tre måneders karantene av både den italienske fotballforeningen, FIGC og FIFA i mai, noe som ville bety at han ikke kan jobbe som agent før etter at det engelske overføringsvinduet er lukket.

Raiola er blant annet agent for spillere som Paul Pogba og det store talentet Matthijs de Ligt, som er ryktet for å være klubber som Manchester United, Barcelona og Liverpool. – Hans karantene kan få store konsekvenser for dem og de andre spillerne han representerer.

Les: Gareth Bale blir i Real Madrid

Mino Raiola har alltid sagt at karantene ikke var fortjent og kalte det politisk motivert straff, og nå ser det ut til at han lykkes. – Ifølge Daily Mail har den internasjonale sportsdomstolen besluttet å suspendere karantene slik at agenten fortsatt kan jobbe denne sommeren.

Avgjørelsen viser med alt tydelighet hvilken makt agenter har i fotballverden.

Les: Manchester United og Real Madrid taper kampen om Joao Felix

Mino Raiola er også agent for Mario Balotelli, som er ute av kontrakt innen utgangen av denne måneden. Han må derfor trygt gå på en jakt, og ifølge Daily Mail kan han og alle de andre klientene til agenten puste lettet ut; deres klubbendringer kan finne sted allerede i sommer.