Noen høyere?

Benfica-diamant Joao Felix (19) har en utkjøpsklausul på 106 millioner pund, ca 1,2 milliarder kroner som både Manchester United og Real Madrid har snust på, men de har håpet på forhandlinger med Benfica som absolutt ikke vil selge med utgangspunkt i et noe lavere beløp.  – Manchester City og Pep Guardiola har en helt annen og mer fremoverlent strategi. 

The Sun skriver at Manchester City kliner til å har utløst vidunderbarnet utkjøpsklausul i et trekk for å startet forhandlinger med 19 åringen.

Les: Wayne Rooney advarer Manchester United mot bomkjøp

Benfica-president Luis Filipe har ifølge The Mirror uttalt følgende om fremtiden til Joao Felix: «Vi setter oss ned med spillerne og de sier president, jeg kan tjene fem millioner euro, president, ikke tving meg til å bli værende».

«Det er João Félix og hans familie som bestemmer om han bli værende. Om noen byr 120 millioner euro så er det ikke verdt å drømme at han blir. Vi gjør alt vi kan for å beholde ham, men den eneste måten han gjør det er dersom vi selger ham, og så får låne ham en sesong»

Manchester City har fulgt Joao Felix tett og som oss andre fått med oss den ekstreme oppturen han har for seriemestrene i Portugal. -Etter rapporter om at både Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær og Real Madrid manager Zinedine Zidane har startet å kommunisere med 19 åringens representanter bestemte Manchester City seg for å ikke vente lenger.

Les på Popidol: Sony’s Uncharted blir årets eventyrfilm neste år

Manchester United har talt på knappene og ryktene fra Old Trafford er at de tenker på å matche byrivalen sitt bud, men uten spill i Champions League og et stor behov for å «rydde» opp er de nok mindre attraktive enn Manchester City som fungerer til nær perfeksjon.

Joao Felix 18 mål på 33 kamper for Benfica. 19 år og 152 dager gammel skrev han seg også inn i fotballhistorien med gullskrift, da han leverte minneverdige tre scoringer og én målgivende pasning i Benficas 4-2-seier over Eintracht Frankfurt i Europaligaen.

Joao Félix ble med det den yngste spilleren i cupens historie til å score hat trick.

Les på F7: Elon Musk: “Teslas penger rekker bare i 10 måneder”

Stjerneskuddet har tidligere vært i Porto, Benficas rivaler. Han var én sesong i Padroense før han kom til Benfica sommeren 2015.

Blir sett på som den neste store i Portugal
Kometen har tidligere blitt sammenlignet med de gamle storhetene Rui Costa og Kaka, men også en viss Juventus-spiller.

«Det er hvert fall en ting som er sikkert, Felix er en av de beste talentene portugisisk fotball har produsert siden Cristiano Ronaldo», sa Benfica-president Luis Filipe Vieira i mars, ifølge Tuttosport.