Carroll er ferdig i Newcastle

Man skjønner hvor fort tiden går når man tenker over at det er ti år siden Andy Carroll meldte overgang til Liverpool. Spissen som startet sin karriere i Newcastle ble klubbløs da hans avtale med nettopp Newcastle gikk ut på dato i sommer.

32 år gammel kan karrieren gå mot en brå slutt, lenge før Carroll selv ønsker. – Det må være litt kjipt å tenke på at høydepunktet i hans karriere må være første gang han gikk inn portene på Anfield for de røde.

Les: Verdens beste vil ikke signere og er kraftig uenig i FIFA 22 sin «tempo vurdering» på 75

«Min drivkraft og lidenskap er der fortsatt», sier Carroll til The Athletic.


Andy Carroll slo gjennom i Newcastle i 2010 og ble den da dyreste overgangen for en engelsk spiller da han dro til Liverpool i 2011. (41 millioner euro)

Forrige sesong ble det bare 18 kamper i Newcastle, og han scoret bare ett mål under sitt nylige opphold i Newcastle. Kontrakten hans gikk ut i juni, og han har siden vært på jakt etter en ny klubb.

  • «Jeg trodde jeg skulle avslutte karrieren min i Newcastle. Men det skjedde ikke av en rekke forskjellige årsaker. Det er veldig tøft for meg»

Athletic skriver at han hadde samtaler med Championship -klubben Reading i løpet av sommeren, men det ble ingen avtale. Til tross for at han er klubbløs, har engelskmannens familie fortsatt stor tro på ham.

  • «Barna mine tror fremdeles at jeg skal dra til Manchester City eller Barcelona. Vi vet alle at dette ikke vil skje, men de presser meg til å finne en ny klubb, som jeg også ønsker. Jeg vil spille foran familien min og vinne kamper»

Les på Popidol: Dave Navarro, Taylor Hawkins og Chris Chaney har startet et band!

Carroll har gjort ni kamper for England og han har notert seg for to mål.