(foto: west ham, twitter)

I et par år nå har Manchester United vært svært interessert i å hente Declan Rice fra West Ham og den unge midtbanespilleren har også lekt med tanken om en overgang til Old Trafford. Historien så langt har vært at når Manchester United har vært villige til å betale 800 millioner kroner har West Ham krevd en milliard og når Manchester United har vært villige til å betale milliarden har prisen økt til 1,2 milliarder… osv..

Declan Rice regnes som en av de beste unge midtbanespilleren i Europa og han har svært sentral i West Ham som de siste årene har funnet rytmen.

Les: Frank Lampard er ferdig hos Everton – hvis han gjør jobben

90min melder i dag at Manchester United er villige til å sette overgangsrekord.

Declan Rice som vil motta en lønn i United få kan matche er klar for noe nytt!.

West Ham startet samtaler om en ny avtale for den engelske landslagsspilleren i fjor, selv om klubben vet at de ikke ville være i stand til å matche lønnen som tilbys fra andre klubber. Det er forventet at Rice vil være i stand til å hente minst £250 000 i uken andre steder – godt utenfor Hammers’ lønnsstruktur.

Les: Bekreftet: Barcelona har sikret seg seg signaturen Manchester United og Chelsea sårt trengte

David Moyes antydet forrige uke at det ville ta 150 millioner pund for å lande Rice, men kilder nær klubben har bekreftet at et tall nærmere 120 millioner pund ville overbevise Hammers-sjef David Sullivan om et salg

Manchester United er ikke alene, naboene Manchester City og ligarivalene Chelsea er fortsatt med i kampen. Liverpool hadde tidligere uttrykt interesse for Rice i fjor, men de totale kostnadene for avtalen har gjort at de har mistet interessen akkurat som de dropper å være med på løpet om Haaland.

City har få svakheter eller behov i troppen, men de ser etter en ny midtbanespiller på grunn av veteranen Fernandinho, som fyller 37 år i sommer, og som er klar til å henge opp støvlene. Den tyske stjernen Ilkay Gundogan har også litt over 12 måneder igjen av sin nåværende avtale – så det kan godt være plass til Rice ved siden av Rodri på Citys midtbane.

Velkomstilbud: 20 i odds for at Manchester City eller Liverpool skal vinne kampen på søndag

Pep Guardiola har allerede gitt sine tanker til klubbens hierarki, og er bekreftet fan av England-stjernen.

Chelsea, klubben Rice og hans familie støtter og som slapp ham som ung, har vært interessert lenge. The Blues er midt i et eierskifte og må sitte stille i båten nå.