Fløtt deg! (foto: kabak, twitter)

Liverpool Echo er lokalavisa som tar stolthet i å vite hva som foregår i bakgården deres. Så kom overgangen til Thiago.

I september hevded avisen at Bayern München ikke var et aktivt mål for Liverpool, basta bom. Noen uker senere ble spanjolen avbildet med en glisende Jürgen Klopp på Anfield.

Les: Conte fikk tilbudet om å lede Real Madrid

Dette betyr ikke at Liverpool Echo har mistet helt kontakten med klubben i den røde delen av byen, men gjør oss samtidig litt varsomme når avisen sjekker ut et rykte og kommer tilbake etter kontrakt med klubben med beskjeden om at: tull og tøys, dette er en overivrig agents verk.

Er det noen som er dyktige til å skjule sine spor, er det nettopp Liverpool. Da Diogo Jota dro på seg Liverpool-drakta, hadde selv den mest kreative tabloidpressen i England ikke fanget opp hva som var i ferd med å skje.

Denne gangen har Liverpool Echo avskrevet ryktet om at Liverpool sikter seg inn mot Schalke-spilleren Ozan Kabak.

Les på Engelske klubber: Bild: Manchester United er i forhandlinger med Hakan Calhanoglu

Ifølge Schalkes sportsdirektør, var 20-åringen jaktet av AC Milan i hele sommer, men Bundesliga-klubben var aldri inne på tanken å gi fra seg den tyrkiske midtstopperen.

Bundesliga-journalist Chris Williams hevder på sin side at Kabak står på toppen av Jürgen Klopps ønskeliste, noe italienske Sport Media Set har snust seg enige i.

Ifølge Goal, har spilleren som spyttet seg til en femkampers-karantene mot Werder Bremen i september, en utkjøpsklausul på 45 millioner euro. Dette betyr at selv om Schalke har avverget angrepet fra AC Milan, kan de ikke stanse en gigant som Liverpool hvis Klopp først har bestemt seg for 20-åringen i van Dijks fravær.

Han er råsterk, har farten, blikket og i tillegg proppfull av offensive gener. Vi tror Liverpool Echo tar feil denne gangen også.

Les: Atletico har rappet en Thomas Partey-erstatter