Real? Stemte ikke helt å ta jobben. (foto: inter, twitter)

Når Antonio Conte møter Real Madrid og Zidane vet begge at etter den tamme starten i Champions League, kan dette interne oppgjøret bety himmel eller helvete for en av dem. Da er det liten tid for Inter-manageren å gruble over hvordan det hadde vært hvis han hadde ledet Real Madrid.

For muligheten var der.

Les: Lillestrøm børster støvet av Frode Kippe

-Det er sant et det for en stund siden var en mulighet for at jeg skulle være Real Madrid-manager, men kanskje var ikke tiden riktig. Sesongen var allerede i gang, og det ville ha vært vanskelig å ta over noe som allerede var startet, så jeg foretrakk å utsette beslutningen, sier Conte på pressekonferansen før tirsdagens kamp.

Vi blar febrilsk tilbake i Real-papirene for å finne ut når dette tilbudet kan ha kommet til Conte om å styre Real-skuta. Kan det ha vært tidspunktet da Julen Lopetegui hadde kjørt seg fast i gjørma på San Bernabeu? I så fall var ikke Zidane førstevalget til president Perez.

Hmm…

Uansett, nå står Conte og Zidane mot hverandre for å bevise hvem som er den beste strategen og lederen når klubben skal ta sin første seier i Champions League.

Les: Harry Maguire får seg et skikkelig spark bak