Midt i alt kaoset er nå utlånsavtalen bekreftet

(c) Bilde: Elfsborg: Kevin Kabran

Det har vært helt andre ting enn låneavtaler som har vært fokuset for media i forbindelse med Start de siste dagene, dermed har bekreftelsen på låneavtalen for Kevin Kabran kommet litt i bakgrunnen. Start er enige med Elfsborg om en utlånsavtale for Kevin Kabran frem til 1. august. I avtalen ligger det også en mulighet for at avtalen kan forlenges ut 2019-sesongen.

Les: Dagens minst overraskende nyhet om Start og Kjetil Rekdal

– Jeg er glad for å få komme til Elfsborg, og være nærmere min familie. Dette er en bra løsning for klubben og for meg i det som har vært en tøff periode for meg. Jeg er sikker på at Start og lagkameratene mine klarer årets mål om å rykke opp til Eliteserien, og jeg ønsker dem alle lykke til, sier Kabran til Start sine sider.

Det er et helt klart hopp opp for Kabran, Elfsborg befinner seg i Allsvenskan på en syvendeplass mens Start er i OBOS-LIgaen.

Les: Fortsetter å hente spillere i Norge

– Kevin har i lengre tid ytret et ønske om å reise tilbake til Sverige, av personlige og sportslige årsaker. Start har hele tiden vært tydelige på at det ikke ville skjer før det forelå en avtale som var riktig for klubben, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.

Samtidig har Kabran forlenget kontrakten med Start med ett år. Kontrakten hans strekker seg nå ut 2021.

– Denne avtalen tar hensyn til Kevins sportslige interesser, samt en mulighet for at Kevin kan fortsette karrieren i Start etter utlånsperioden.

Kabran kom til Start før 2018-sesongen, og han noterte seg for seks scoringer på 22 Eliteserie-kamper i fjor.