Her er United-managernes sære inngrep på treningsfeltet

Ble for mye rot for Herrera. (foto: united, twitter)

Mat er ikke det første du forbinder med internasjonal toppfotball, men uten dette duger heltene ikke. Derfor er det ikke så overraskende at Solskjær bruker litt tid på å strømlinjeforme kantinetilbudet på Uniteds treningsanlegg. Og han er ikke den første.

Ifølge Daily Mail mente Solskjær at spillerne kastet bort for mye tid med å stå i kø for å vente på maten. Dermed ble det satt opp matstasjoner der spillerne slapp å stå i kø med de andre ansatte på Carrington.

Dette betyr ikke at avstand mellom spillere og støtteapparatet blir større. For Solskjær skaper dette matfellesskapet mer hygge og bedre stemning.

Kan ha det hyggelig og effektivt samtidig. (foto: united, twitter)

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com

Daily Mail serverer også flere historier der United-managerne har engasjert seg i serveringstilbudet til spillerne.

  • David Moyes: La ned forbud mot pommes frites som hadde vært vanlig hver fredag i mange år under Sir Alex Fergusons ledelse.
Rakk egentlig ikke så mye. (foto: west ham)

Les på F7: Sjekk hva Liverpool kastet ut av vinduet i 2018

  • Louis van Gaal: strammet skikkelig til med rektangulære bord istedet for runde bord i kantinen. Og hvorfor? Det skulle skape mer samtale og prat spillerne i mellom. Litt mer sært, var Van Gaals krav om han selv måtte være førstemann i køen. Han skulle i tillegg bestemme hvilke spillere som fikk stå nærmest ham. Nederlenderen satte også opp en skillevegg for å separere spillerne og støtteapparatet under måltidene.
Solstrålen van Gaal.(foto: manchester united)

Les: Pogba klar for å presse United

  • Jose Mourinho: fjernet van Gaals skillevegg. Byttet også ut fotografiene i korridoren på vei inn i kantina. Fotografier av suksesshistorier fra «gamledager» ble erstattet med prestasjonene fra europaligaen og ligacupen i 2017.
Skilleveggen skal bort!

Vi tenker disse historiene forteller ganske mye om de ulike personlighetene.

Les: Agent: Lukaku er rastløs