(Molde – Rapid Wien 1-0). Molde misset på flere gode sjanser før Ohi Omoijuanfo endelig scoret på vei mot 1-0-seier over Rapid Wien i europaligaen. Arsenal er neste motstander.

– Vi misbrukte noen store muligheter, jeg også. Da begynner man å tenke «er det den dagen?» Men vi presset på og visste at det ville komme flere sjanser. Det var deilig at den satt til slutt. Vi fortjente det, sa Ohi til TV 2.

Molde var best før pause, men det ble misbrukt et par muligheter. Ohi fikk ikke paret beina foran nesten åpent mål. Rapid Wien skapte svært lite. Et skudd på innsiden av stolpen av østerrikerne var likevel omgangens største sjanse totalt for begge lag.

Ohi misbrukte så en stor mulighet tidlig i 2. omgang da han kom alene med keeper fra elleve-tolv meters hold. Skuddet gikk rett på målvakt Paul Gartler.

LES: Solskjær er frustrert over

Fredrik Aursnes var nestemann inn på miss-listen. Pasningen fra en storspillende Magnus Wolff Eikrem sendte Aursnes til så godt som åpent mål. Avslutningen gikk i kunstgresset før ballen havnet over tverrliggeren.

God posisjon

Ledermålet måtte nesten komme etter det presset Molde la på Rapid utover i kampen. Ohi skled inn 1-0 fra en meters hold på innlegg fra Kristoffer Haugen, og det var strengt tatt nesten umulig å misbruke den sjansen.

LES: Guardiola og Messi skal vinne Champions League neste sesong

Moldes Eirik Hestad ble brakt ut på båre med det som så ut til å være en kneskade. Det skjedde like etter Ohis ledermål.

– Dette var en flott prestasjon av oss, og endelig holdt vi buret rent også. Det var viktig for meg som forsvarsspiller. Vi har satt oss i god posisjon til å kunne gå videre, sa Stian Gregersen til TV 2.

Molde skal møte Arsenal i de to neste europaligakampene. De to lagene har full pott og er seks poeng foran Rapid og Dundalk.

– Husk at vi skal spille borte mot Rapid også, men det kommer senere. Nå er Mjøndalen neste, og så blir det storkamp mot Arsenal, sa Ohi.

LES: Endelig Mario Mandzukic får åpningen han ventet på