Har fortsatt ryggrad. (foto: united, twitter)

Solskjær har vært med på mye i karrieren sin, både som spiller og manager. Søndagens historisk dårlige kamp mot Liverpool var likevel det største av det verste.

United har ifølge statikkgjengen hos OptaJoe aldri – vi gjentar: ALDRI – gått av banen på Old Trafford med 0-4 etter første omgang i en Premie League-kamp. Det hjalp heller ikke at United ikke klarte å gjenta andre omgang mot Atalanta, der kampen ble snudd til seier i andre omgang. For mot Liverpool ble det bare verre etter pausen.

Les: 5 spillere fikk kjenne på Mourinhos vrede

Med ti mann de siste tretti minuttene karret United seg til 0-5 tap. Jürgen Klopp oppsummerte situasjonen rimelig greit for Solskjær etter kampen: «Jeg ville ikke vært i hans sko».

Men Solskjær hadde det overlevbart i skoene sine.

-Jeg tror på meg selv. Jeg og vi er kommet for langt og tett på hvor vi vil være til bare å gi opp, begynner Solskjær ifølge BBC.

Som selvfølgelig fikk spørsmålet fra engelsk media om han kom til å beholde jobben.

-Jeg har ikke hørt annet. Jeg tenker fortsatt på morgendagens arbeid. Selvfølgelig er vi alle nede nå. Jeg har aldri hatt det verre enn det her. Det er det laveste jeg har kommet, men jeg aksepterer ansvaret, sier United-manageren.

Les Popidol: Özil lanserer sin egen kryptovaluta

På lørdag venter Nuno Santo, som heller ikke hadde en god dag på søndag. 1-0 tap mot West Ham ga ikke Spurs-manageren noe spesielt pusterom heller.

(fra premier league.com)

Ekstremt tøft, men Ole Gunnar Solskjær har ikke tenkt å la seg knekke. Vi heier på mannen!

Les: Bekreftet: Mark van Bommel holdt ikke lenge i Bundesliga