(foto: tottenham, twitter)

Det er rart hvordan engelsk presse nå skriver at Jose Mourinho kom inn og «reddet» Tottenham sist sesong, men etter de gruset Manchester United før landslagspausen har den portugisiske manageren gjenerobret noe av sin legendestatus.

Sist sesong endte Tottenham på en sjetteplass i Premier League, i år er ambisjonene i det minste topp fire og kvalifisering til Champions League.

Les: To giganter venter på signaturen til Sergio Ramos

Så langt har klubben fullført overganger for Pierre-Emile Hojbjerg, Joe Hart og Matt Doherty fra Southampton, Burnley og Wolves, mens Sergio Reguilon og Gareth Bale ankom begge fra Real Madrid. – De har også fått på plass Carlos Vinicius fra Benfica, men det er fortsatt en posisjon som må forbedres.

Det har vært flere forsvarsspillere på blokka i sommer, men nå som det internasjonale overgangsvinduet er lukket begrenses mulighetene. – Nå ser det ut til å Tottenham har fynnet en løsning.

Football Insider rapporterer at en avtale om å signere Swansea City spiller Joe Rodon nærmer seg. – Det jobbes på høygir, fristen er fredag. Jose Mourinho har vært tydelig på at de trenger en sentral forsvarsspiller av høy klasse. Den beskrivelsen passer godt til Joe Rodon. Det snakkes om at Cameron Carter-Vickers sendes i retur som en del av dealen.

Les på F7: Ronaldo sendte aksjekursen til Juventus rett sør