Maurizio Sarri vurderer å benke hele laget neste kamp!

Vi ha mer italiensk.(foto: chelsea, twitter)
Top Article ad

Starten av sesongen har vært en sann glede for alle Chelsea fans, god stemning i laget, stjernene er på plass og klubbens nye manager Maurizio Sarri viser med all tydelighet han vet hva han driver med.

I går var det møte mellom Chelsea og West Ham i Premier League, en kamp som endte 0 – 0 og det var et slitent lag som måtte gi fra seg tabelltoppen til Liverpool.

Les på Popidol: Vi har ventet utrolig lenge på Captain Marvel

Sarri var langt fra fornøyd og har nå gått inn i tenkeboksen for å finne ut hvilken Liverpool kamp de skal vinne. – På onsdag møter de Liverpool i cupen og på lørdag i Premier League.

Maurizio Sarri vurderer å hvile hele laget på onsdag og komme tilbake med friske føtter igjen neste helg. En seier på lørdag betyr at de gjenerobrer tabelltoppen.

«Vi kunne gjort det bedre, spesielt i første omgang. Vi flyttet ballen for sakte, og da er det vanskelig å skape sjanser, men det bedret seg etter pause. Dette var ikke vår beste opptreden», sa Sarri til BBC etter 0-0-oppgjøret borte mot West Ham.

Les: Deschamp: Slipp Paul Pogba løs!

Onsdag tar Liverpool imot nettopp Chelsea på Anfield i ligacupen. Tre dager senere møtes klubbene igjen, denne gangen på Stamford Bridge til storkamp i Premier League.

Italieneren viser også til at har hatt liten tid til å jobbe med en fulltallig Chelsea-stall på treningsfeltet.

– Hele laget har bare jobbet sammen i 40 dager, og det har også vært landskamper i denne perioden.

Det er vanlig at PL-klubbene sparer flere spillere når ligacupen står på programmet. Sarri vil ikke si hvor mange endringer på laget Chelsea-fansen kan vente seg til kampen på Anfield.

– Liverpool har hatt en dag mer enn oss til å hvile. Jeg vil se hvordan det ser ut i morgen på treningsfeltet. Jeg vet ikke, men kanskje bytter jeg alle elleve, eller kanskje det blir fem.