Innbitt på å lykkes - også i rødt. (foto: manchester united)

Paul Pogba veksler mellom å være høyest opp av alle – og lavest nede. Franske emosjoner er noe vi ikke forstår oss på, hevder Didier Deschamps. Selv lot han disse lede Frankrike til VM-trofé.

Manchester United brøt overgangsrekorden da de hentet franskmannen fra Juventus for 952 millioner kroner. Selv om Pogba fikk med seg en VM-tittel i sommer, har disse to årene vært preget av misnøye med United-spilleren og ikke minst misnøye fra spilleren.

Styrte Pogbas energi der den skulle.

-Verden har dannet seg et bilde av Pogba at han ikke reflekterer over hvem han er, og at han er individualistisk. Dette stemmer ikke. Jeg har snakket med ham om hans forhold til media og syntes at han er urettferdig behandlet. Men å motta kritikk er en del av jobbben. Jeg tror dette er noe spillere skjønner når de får mer erfaring. Dette har skjedd med ham nå. Han kom til landslaget klar for å bli verdensmester, og tok hele troppen med seg mot dette målet, sier den franske landslagstreneren ifølge ESPN

Hører dere dette i Manchester?

Følg meg gutter! (foto: united, twitter)

La en voksen Pogba lede troppene mot målet, og la nå endelig spilleren få slippe ut litt trykk i møtet med media uten at dette skal problematiseres!

Les: United må kjappe seg for å sikre Mourinho-erstatter