David de Gea klarer ikke å bestemme seg

Fortjener å bære United-drakten? (foto: adidas, twitter)

Skulle David de Gea bestemme seg for å fortsette ut denne sesongen og så velge seg en ny klubb vil det være den verste løsninger for Manchester United. – Ikke bare vil han gå gratis neste sommer, de vil ha en hel sesong, med en delvis motivert keeper. 

David de Gea har ennå ikke forlenget kontrakten med Manchester United, og nå begynner det så smått å haste. Keeperen og klubben nærmer seg en enighet som vil gi ham 350.000 pund i uka, men The Mirror skriver at kontraksforhandlingene har stoppet opp og at Manchester United ikke har noen anelse om hvorvidt de faktisk får forlenget med sisteskansen.

Les: 22-åringen bekrefter: Forhandlingene med Real Madrid pågår fortsatt

Tror ikke det holder med Joel Pereira som er tilbake fra et låneopphold, Sergio Romero eller Lee Grant. Skulle David de Gea presse igjennom en «sjokkovergang» nå i sommer til en liga som fortsatt har overgangsvinduet åpent vil ikke Manchester United ha mulighet nå til å hente inn en ny.

De Gea har kontrakt ut sesongen og kan forhandle fritt med klubber utenfor England når 2019 blir til 2020 for så å gå gratis neste sommer.

Les på Popidol: Bradley Cooper erstatter Leonardo DiCaprio