Mauricio Pochettino forventes å bli sparket av Paris Saint-Germain bare timer etter å ha vunnet Ligue 1-tittelen. PSG ble kronet til franske mestere med fire kamper til overs etter uavgjort 1-1 med Lens på lørdag.

Men å vinne ligatittelen er kanskje ikke nok til å redde Pochettino, som har vært under intenst press siden PSG ble slått i 16-delsfinalen i Champions League av Real Madrid.

I følge den franske publikasjonen Le Parisien planlegger PSG å sparke Pochettino og forhandler for tiden om betingelsene for hans avgang fra Parc des Princes.

SISTE: Antonio Rudiger enig med ny klubb

Rapporten hevder også at Pochettino, som var sterkt knyttet til Manchester United-jobben før Erik ten Hags utnevnelse på Old Trafford, nå forlater den franske hobedstaden mindre enn 18 måneder i ledelsen.

Det hevdes at PSG må betale et gebyr på 12,6 millioner pund for å sparke den tidligere Tottenham-manageren og hans trenerstab, som fortsatt har ett år igjen av kontraktene sine.

Le Parisien hevder også nåværende Spurs-sjef Antonio Conte har tilbudt seg til PSG og er villig til å slutte seg til den franske klubben på en toårskontrakt.

Conte kom til Tottenham i november på en 18-måneders kontrakt og har klart å snu klubbens formuer, og sette dem tilbake i kamp om en topp fire plassering denne sesongen.

Spurs er for tiden femte i ligaen, to poeng bak bitre rivaler Arsenal på fjerde – med fem kamper igjen av sesongen.

Mens Conte har blitt koblet til PSG, vil den franske klubben angivelig foretrekke å utnevne tidligere Real Madrid-manager Zinedine Zidane, ifølge The Times.

Les: AC Milan selger Jens Petter Hauge

Zidane har vært uten en rolle siden han trakk seg som manager for Madrid på slutten av forrige sesong.

Til tross for den rapporterte interessen fra PSG, sies Zidane å være opptatt av å ta ansvar for den franske nasjonalsiden når nåværende manager Didier Deschamps trekker seg fra rollen.

Kontrakten til Deschamps skal utløpe etter verdensmesterskapet i 2022, men han har tidligere sagt at han kan fortsette i rollen etter turneringen i Qatar.